maanantai 13. marraskuuta 2017

Salaisen jouluystävän ensimmäinen paketti


Vihdoin ja viimein kauanodotettu paketti tuli.... varmaan taas postikin teki oman osuutensa, eilen illan puoli kymmenen aikaan tuli tekstiviesti, että paketti on noudettavissa... tuskimpa heille silloin lähetystä on tullut, varmaan jo perjantaina...

Mutta niinhän sitä sanotaan, että hyvää kannattaa odottaa! Paketti oli siis aivan ihana! Hain sen heti aamulla, kun kävin miehen viemässä työreissuun kentälle.

Ihanasti paketoitu, 4 erillistä pakettia.Ja sisällöt: ensimmäisenä paljastui lämpöhoitopussi. Tälle on muuten meillä perheessä käyttöä! Kiitos! Toisesta paketista paljastui joulutee. Juuri kun edellinen loppui aamulla! Huippuajoitus!
Kolmannesta paljastui PartyLite votiiveja. Mulberryn tuoksuisena. Mulberryn tuoksuiset kynttilät olivat ensimmäinen asia mihin ihastuin PartyLiten tuotteissa joskus kauan sitten. Ihania! Isoimmasta paketista paljastui ihana kranssi tai oikeammin kai ovikoriste. Oliko itse tehty? Materiaalit ainakin aitoja, tuoksu oli ihana! Täytyy heti koittaa laittaa se oveen jollakin.... Todella mieluinen ja ihana paketti kokonaisuudessaan! Kiitos, salainen jouluystäväni!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti