maanantai 4. joulukuuta 2017

Suomen kädentaidot messut messuantia

Kädentaitomessuilla olin tälläkin kertaa töissä, mutta aamusella ehdin pyörähtää lähistöllä muutamassa pöydässä. Pitihän sitä vähän itsekin  jotain nähdä.
A-hallissa kävin pyörähätämässä ihailemassa pannulappukisan osallistujia ja voittajia, siellä joukossa äitini ja ystäväni tuotokset. Hienoja kaikki!


A-hallin puolella näin myös Suuri Käsityökerho -lehden osaston ja siellä nämä ihanuudet. Koitin kirjoittaa joulupukille, että haluan tuon valkoisen jääkarhupipon joululahjaksi -toki omaan päähän sopivan kokoisena, mutta saas nähdä oliko toive liian myöhäinen pukin apulaisen toteutettavaksi.


C-hallista ostin pari pientä olkipukkia. Se osasto oli varsin  sympaattinen muutenkin. Kotimaassa tehtyjä, luonnonmateriaaleista pääosin. Söpöt käpyhiirulaiset juustotarjottimen reunalle jäivät pyörimään mieleeni.


D-hallissa kävin pyörähtämässä myös, sieltä hain lähes ikuisuusprojektiini tarvikkeita -suunnittelen jouluista nukkekodin vitriinihuonetta, ei siis kokonaista taloa, vaan sellaiseen vitriinilaatikkoon tontun joulukotia. Mukaan tarttui lahjapaketteja ja -kasseja, pari kuusta, kuusenpalloja, jouluherkkuja... Nyt niin muodikas tontunovi tarttui myös mukaani.


Olisi ollut kovin ihana kierrellä vielä enemmänkin, mutta kaikkea ei voi saada...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti