perjantai 27. syyskuuta 2019

Vuoden ensimmäinen joululehti


Jo muutaman viikon ajan olen käynyt kärkkymässä lehtihyllyä joko siellä olisi vuoden ensimmäinen joululehti. Ja tänään onnisti! Drömjul! 

Eilen illalla lueskelin viime vuoden lehtiä jo ihan väsyneenä odotukseen. Kivoja ideoitahan sielläkin oli, mutta uusissa lehdissä on sitä jotain, se vain kuuluu joulunodotukseen.

Ihanaa, pitkän työputken jälkeen vapaapäivä, aamulla kauppaan kun kävin viemässä miehen bussille. Itse asiassa olin kaupan pihassa 7.45 ja kahdeksaltahan se vasta aukeaa. Mutta kannatti. Ajelin kotiin ja ihan onnesta mykkyrällä jouluteetä kuppiin ja lehden kimppuun. Ihanaa. Kivoja juttuja lehdestä löytyikin, useampi testattava resepti, kauniita kuvia ja tunnelmaa. 

Kuitenkin jäin miettimään, että onko se aina vain ensimmäisen lehden viehätystä, kun tuntuu, että ensimmäiset lehdet ovat niin ihania ja täynnä uusia kivoja ideoita ja reseptejä. Vai onko lehti oikeasti hyvä? Äkkiseltään en muista tilannetta, että vuoden ensimmäinen lehti olisi ollut pettymys, olisi se mikä tahansa lehti.


4 kommenttia:

 1. Ruotsin- ja englanninkieliset ehtii aina ekaksi. Ruotsinkieliset on yleensä tosi idyllisiä. Lantlivin joulunumero on aina ihan must! 😄

  VastaaPoista
 2. Näinhän se on. Jos selailee joululehtipostauksiani aiemmilta vuosilta, niin on kiva huomata se, että vähän joka vuosi on ensimmäinen lehti ollut eri kuin edellisenä vuotena! Jännää!

  VastaaPoista
 3. Itse en ole vielä ehtinyt pahemmin perehtyä joululehtiin. Pitäisi kunnostautua tässäkin asiassa. Onko suosituksia?

  Joulunurkkaus - Joulublogi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Vähän kesäterässä täällä näköjään ;-) blogista löytyy hakutoiminnolla useitakin tekstejä joululehdistä. Niitä minulla on vuodesta 1992 lähtien, miten sen nyt sanoisi, kohtuullinen kokoelma. Pitkin vuotta lueskelen, selailen ja ihastelen. On vaikea nimetä yhtä suosikkia, koska mitä yhtään olen muistoissa kärryillä, niin tuntuu siltä, että viime vuonna tosi hyvä lehti on tänä vuonna ihan susi, ja voi olla, että seuraavana vuotena se ei pääse edes ostoskoriin asti. Mutta tässä voisi olla vaikka postauksen ideaa, parhaat lehdet kautta aikain :-D Tai no ainakin viimesten vuosien ajalta. Paljon riippuu myös siitä tykkääkö enemmän lukea, vai katsoa, onko kielellä väliä, vai hakeeko ihan uusia ideoita jouluun. Mutta kannattaa tosiaan selata blogin joululehtikatsauksia, niin saa vähän käsitystä minkä tyyppisiä lehtiä on ollut.

   Poista