torstai 3. lokakuuta 2019

Joulupukin lähettiläänä

Kesällä silloin 4,5v veljenpoikani alkoi puhumaan minulle kesäjuhlissa, kuinka hänen pitäisi toivoa joulupukilta lahjaksi iso sukeltava Vainu. Pitäisi muistaa kirjoittaa joulupukille. Kun hänen perheensä oli lähdössä, hän vielä juoksi luokseni, ja supatti korvaani, että muistetaan sitten toivoa joulupukilta isoa sukeltavaa Vainua. Sellaista jo etsinkin, mutta viime viikonloppuna poika soitti minulle -ensimmäistä kertaa ikinä. "Muistetaanhan sitten toivoa isoa sukeltavaa Vainua!"  Ja nyt kyllä on sellainen olo, että tämän tädin täytyy jostain sellainen löytää.

Vainuhan on Ryhmä Hau -sarjan poliisikoira. Jossakin jaksossa hän sukeltaa. Ja jo kerran näin kuvan, missä Vainulla oli sellainen läpinäkyvä pyöreä kypärä päässä. Mutta mistä löytäisin edes jonkun kokoisen sukeltavan Vainun? Osaatko auttaa?


3 kommenttia:

 1. Voi että, kun on hana toive! Meillä on lapset niin isoja, etten osaa neuvoa. Kannattaa katsoa netin kuvahaulla, jos oikeanlainen löytyisi verkkokauppakuvasta.

  Noita ykköstoiveita on taanna vuosina metsästetty kissojen ja koirien kanssa. Sitten aloin kirjoituttaa toivelistan hyvissä ajoin, että kaupoissa riitti vielä valikoimaa. 😄

  Toivotaan, että oikea hahmo löytyy! 🐶

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. https://www.verkkokauppa.com/fi/product/9127/kfnjg/Ryhma-Hau-Sea-Patrol-ajoneuvo-Vainu-ja-pelastusvene?list=OZCYkR9uSvJ9uHT1hqsX1N30wOhYxGEhYEGzhY49H9g5RW9uX0HNTOSyhYrDchprOIh6XCEhdszI9uc0jNU1rnhYSokhpby2hdsF2hdsUzhdsf5hYSD3hYtMDhYtajH

  Olisikohan se tämä? :)

  VastaaPoista