torstai 24. lokakuuta 2013

joululehtiä

Vihdoinkin pääsen jälleen blogiini! Jostakin syystä salasanani ei ole useampana päivänä kelvannut. Mutta nyt taas mennään!

Joululehtiä on alkanut ilmestymään kauppoihin. Aiemmin ostin ruotsalaisen 101 nya ideer -lehden, ja eilen kaupasta pääsi kotiin underbara ideer sekin ruotsalainen. Tykkäsin jälkimmäisestä huomattavasti enemmän, siinä oli toteutettavia tai kokeiltavia juttuja useampia. Samalla tulee vähän ruotsiakin harjoiteltua, kun sitä muuten en juurikaan tarvitse. Ei sillä, vaikka montaa kieltä osaankin, niin joululehdistä ostan ihan minkä kielisiä vaan, kuvat ovat tärkeimmät! Enemmän kyse on siitä, mitä sattuu löytymään. Matka ulkomaille joulun alla laajentaa yleensä lehtivarastoakin mukavasti. Kotoa löytyy vanhoja lehtiä ainakin suomeksi, saksaksi, ruotsiksi, italiaksi, ranskaksi ja espanjaksi. Huomenna viikonlopun ruokaostosten lisäksi ajattelin ostaa seuraavan, katsotaan mitä silloin löytyy!

Mitä lehtiä sinä luet? Mikä on suosikkisi? Onko kielellä väliä?Ostatko joululehtiä? Jos ostat niin mitä haet niistä?
Blogissa tulen kertomaan ostamistani lehdistä. Itse etsin ennenkaikkea ideoita lahjoihin, koristeluun, joskus ruokiin, tunnelmakuvauksia ja kuvia unelmointiin, jotain uutta, mutta kuitenkin omaan makuuni sopivaa. Monikulttuurisessa perheessämme jokaisen perinteillä on oma osansa, mutta toisaalta olemme poimineet rusinat pullasta jokaisen perinteistä ja tehneet itsellemme omannäköisen joulun. Ja siihen rusinasoppaan etsin uusia mausteita. ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti