torstai 31. lokakuuta 2013

Joululehtikatsaus jatkuu...

Viime päivinä on muutama lehti kotiutunut meille, kaupasta ja tilattunakin... Kotivinkin ruokalehti napsahti luukusta eilen, ja aiempina vuosina se on päässyt kirrätykseen melko pian läpikahlauksen jälkeen ja tänä vuonna mietinkin tilaukseni lopettamista kun en mitään kivaa ole löytänyt, mutta tänä vuonna sieltä löytyi useampikin resepti, joita ajattelin kokeilla.Eli taas tuli todettua, että kannattaa antaa se kuuluisa toinen mahdollisuus -joskus jopa kolmas ;-)

Uusi tuttavuus oli pikkuvihkonen, kooltaan n. A6. Ihan kivoja ohjeita, mutta useimmat vaativat saksankielentaitoa. Itseäni se ei häiritse, saksa taittuu kyllä, mutta se mikä häiritsi varmasti eniten oli mallien pieni koko.Kun mallit olivat vain sivun osan kokoisia, niin ne olivat todella pieniä. Juu, saahan niitä suurennettua kotikonstein, mutta jotenkin se vain ei ole sama, kuin se, että pääsisi hyödyntämään kaavaa suoraan. Ihan virkistävä uutuus.

Sitten kotiin pääsi ruotsalainen Lantliv ostin sen viikonloppulukemiseksi, pikaisesti selasin eilen -enhän sitä suoraan malttanut hyllyyn laittaa kauppakassia purkaessani. Ihan äkkiseltään ei välttämättä minun lehteni. Mutta luetaan se ensin...

Viimeisenä tähänastinen ehdoton suosikkini. Englantilainen 50+ christmas crafts. Ihania ideoita, paljon toteutettavaksi itsekin. Lehti, jonka olen selannut jo moneen kertaan ja lukenutkin useampaan otteeseen ja tulen varmasti lukemaan vielä moneen kertaan ja toteuttamaan useammankin ohjeen ja idean. Ihana lehti! Tämä täytyy pitää mielessä tulevinakin vuosina!
Pari lehteä on vielä jonossa -suomenkielistäkin on luvassa- mutta jätetään niistä kertominen tulevaisuuteen.
Rauhallista pyhäinpäivän seutua Sinulle! Nautithan jo jouluisestakin tunnelmasta, kynttilän valosta ja vaikka joululukemisesta.


1 kommentti:

  1. Sinulla on haaste blogissani http://tule-joulu-kultainen.vuodatus.net

    VastaaPoista