sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Joulun 2013 päättäjäiset

Hyvää alkanutta vuotta Sinulle!

Eilen vietimme "virallisia joulun päättäjäisiä" ;-) Michael Bublén Christmas for everyone -levyn tahtiin. Ihana levy, jonka sain yllätyslahjana jouluna. Pari kertaa levy pyörähti, kun siivosimme nurkista kaikki joulukoristeet, söimme viimeiset joulusuklaat ja joimme glögit. Vähän niinkuin käänteiset pikkujoulut perheen kesken ;-)

Viime vuoden joulusta on vielä työstettävänä jokavuotinen joulualbumi ja tänä vuonna aloittamani "ikuisuusprojekti" joulukoristeeni, sekä vuoden joululahjat mini-albumi.  Eli muistelua on vielä luvassa skräppäysprojekteissa. Tosin kuviakaan en ole vielä teettänyt, että tarvii niistä aloittaa ensiksi!

Joulu ei sinällään sujunut ihan suunnitelmien mukaan, mutta eipä hätää, näillä mentiin mitä oli. Ainakin vietimme paljon aikaa perheen ja sukulaisten kanssa.

Samalla pikkuhiljaa alkaa seuraavan joulun mietintä! Tietysti, kun saan nuo albumit tehtyä, on helppo vetää yhteen mitä halutaan säilyttää, mitä muutetaan. Ja sitten vain suunnittelemaan mitä uutta mukaan tulee.
Omassa yrityksessäni mietintä alkaa siitä, että nyt tammikuun lopulla on jo ensimmäiset messut, missä kuluvan vuoden joulua on esillä. Siitä sitten lähtevät ennakkotilaukset, varaukset jne pyörimään! Sitten vain pitäisi tietää, mikä lähes vuoden päästä miellyttää -itseä ja muita!

Kun rauhallinen hetki iskee (mikähän sekin on??), luen ja oikein perehdyn joululehtiin. Muutaman jo esittelinkin täällä blogissa, mutta aika monta vielä on esittelemättäkin. Ja näin tammikuun kylminä iltoina  on ihana tunnelmoida lukemalla tarkemmin joulun alla ostettuja lehtiä. Näin "rauhassa" niistä usein löytää uusia näkökulmia ja ideoita.

Tunnelmallista talvea 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti