torstai 20. marraskuuta 2014

Joululehtikatsaus 5/14

Suomenkielisiä lehtiä olisi luvassa tällä kertaa.

Kotilieden joulu. Ihan peruskivalehti, muttei kuitenkaan mitään tajunnanräjäyttävää. Melko paljon reseptejä, joista varmasti muutamaa kokeilen. Mukavasti myös luettavaa.


 

 

Maalla -lehden joulu numero. Tämä lehti oli kyllä itselleni täysi pettymys. Olen lukenut sen muutamaan kertaan, ja silti eilen kauppareissulla meinasin ostaa sen uudelleen. Eli jollain tavoin puhutteleva kansi, mutta sisällöstä mieleeni ei jäänyt mitään. Ehkä ei sitten kuitenkaan minun tyyliseni joulu ja lehti!

Kaikkein skeptisimmin suhtauduin blogilehteen. Miksi ostaa lehti, joka kertoo blogeista, kun niitä luen muutenkin ja "ilmaiseksi"... mutta ostin kuitenkin (mitä olenkaan aiemmin kirjoittanut joululehtien ostosta...) ja suureksi yllätyksekseni lehti oli vallan ihana! Paljon ihania kuvia, juttua ehkä vähemmän, ideoita sitäkin enemmän! Tämän joulun ehdottomasti positiivisin yllätys!
Toisaalta, jos on olemassa ihania blogeja, niin varmasti niistä kertova lehti on ihana!Lyhyesti vielä muutama sana jouluherkut lehdestä. Sehän tuli minulle tilattuna, Kaikkien aikojen joulu -lehden kanssa. Itse en ole kamalan innostunut uusista resepteistä, mutta muutamaa aion kokeilla, ennemmin tai myöhemmin. Tyttäreni on lukenut lehteä paljon innokkaammin ja tehnyt jo listaakin, mitä hän leipoo ensin ja mitä sitten. :-)2 kommenttia:

  1. Minullekin positiivinen yllätys oli tuo Kotiblogit-lehti :)

    VastaaPoista
  2. En ookaan nähnyt tuollaista Kotiblogit -lehteä, pitääpä käydä tutustumassa.

    Kirpparilta oon löytänyt kivasti jouluisia lehtiä (lähinnä ruoka- ja askartelulehtiä). Viime vuonna tuntui, ettei niitä löytynyt yhtään ja nyt oon saanut kerättyä ison pinon.

    VastaaPoista