sunnuntai 21. elokuuta 2016

Hamsteri mikä hamsteri...

Päätin käydä läpi joulupaketointitarvikkeeni, jotta olisin hieman perillä, mitä tarvitsee ostaa tänä vuonna joulunalla. Ajattelin kirjoittavani puutelistan, että kun joulujuttuja alkaa kauppoihin ilmestymään, olen valmiina. Juu olen, en vain tarvitse mitään!!! Papereita oli 7 rullaa, joista 3 täysin avaamatonta. Ja pienempiä pakkaustarvikkeita, teippejä, nauhoja, pakettikortteja, tarroja, koristeita paketin päälle yms. on sellainen ikea-cd-laatikko täynnä, ihan ei kansikaan mene kiinni... ja jotenkin minusta tuntuu, että kun saan työhuoneen ja askartelutarvikkeet vielä läpikäytyä ja siivottua, niin niitä tulee vielä lisää...
 
 
 
Näillä pärjäisi kyllä useammankin joulun... mutta silti minusta tuntuu, että kun ne ihanuudet kauppoihin tulevat, en malta pitää näppejäni erossa, enkä sen enempää kukkaronnyörejä tiukalla. Kuinkas teillä muilla, kertyykö ihanuuksia nurkkiin, vai ostatko vain tarpeen mukaan?

4 kommenttia:

 1. Ihania paketointi juttuja!
  Kyllä on sama juttu, että kaapit on täynnä entisiä.
  Mutta, kun kauppoihin saapuu joulupaperit ym. Niin pakkohan
  niistä jotain on ostaa. On ne niin kivoja!😀

  VastaaPoista
 2. Täytyy kyllä tunnustaa, että jouluaskartelumateriaaleja tulee hamstrattua kyllä nurkkiin ihan liioiksi. Ostan alesta joulun jälkeen ja tähän aikaan vuodesta myös, kun isommat kaupat laittavat viimevuotisia alelapuille.. Mutta tänä vuonna huomasin, että ei ole YHTÄKÄÄN jouluista lahjapaperia jäljellä !
  Mitä ihmettä on tapahtunut? Nyt nimittäin sitä kyllä tarvitsisin kalenteripuuhiin ja kummilapsien lahjoihin.

  VastaaPoista
 3. anttilasta kannattaa mimmura käydä kurkkimassa siellä oli jos sun minkälaista lahjapareria ainakin meidän anttilassa oli.

  VastaaPoista