keskiviikko 17. elokuuta 2016

Pikkuinen tonttu nostaa päätään

Hip hei!

Joulufiilistelyt alkoivat todenteolla sunnuntai-iltana. Raskaan ja rankan työputken päätteeksi pääsin illalla kotiin -lähes läpimärkänä. Satoi kaatamalla. Itseni kuivattuani keittelin vähän teetä ja sytyttelin kynttilöitä ympäri taloa. Olin ihan yksin kotona -mikä on melkoista herkkua... lueskelin joulukirjaani ja juuri kun ajattelin, että laittaisin joululauluja soimaan, mies tuli kotiin ja halusi katsoa olympialaisia. Kävi sekin. Täydentelin joulumuistio-osuutta tyttären pelmahtaessa kotiin. Kysymykseen "missä vietämme joulua tänä vuonna?" sain mieheltä vastaukseksi hämmentyneen katseen ja esiteiniltä vielä hämmentyneemmän "Täh??!!"

Tänään aloin miettimään, että koskas se salaiseen jouluystävään ilmoittautuminen olikaan. Elokuun lopulla, tarkistelin. Toivottavasti se jälleen järjestetään! Yllätyspaketit ovat aina niin kivoja!

Mitäkös jouluista on sitten viimenäkemän tapahtunut... ainakin Anttilan loppuunmyynnistä ostin kaikki "keräilyjoululahjat", muumimukeja, -lautasia ja -kulhoja, Iittalan laseja, sekä finlaysoni lakanoita. Jäljelle jäivät enää kummilasten toivelahjat, jotka yleensä selviävät vasta viimemetreillä, ja oman perheen yllätyslahjat. Aika hyvä. Lahjat valmiina melkein jo nyt! Täytyy vaan pitää varansa, että ei tule sorruttua ylenpalttiseen lahjontaan, kun joulunalla jotain kivaa löytyy kumminkin ;-)

Vihdoin ja viimein sain myös tehtyä Pikkuiselle Tontulle oman pinterest sivun. Ei siellä vielä mahdottomia ole, mutta aina silloin tällöin lisää tulee kyllä!

Ai niin, vuoden odotetuin lasku tuli eilen! Kotimaiset joululehdet ennakkotilattuna, ja laskukin jo maksettuna :-D 
Ihanaa joulunodotuksentäyteistä syksyä Sinulle!

2 kommenttia:

 1. Sinulla onkin joululahjat jo hyvällä mallilla!
  Minullakin oli usein jo tähän aikaan lahjoja ostettuna.
  Nyt en ole vielä ehtinyt ostella.
  Odotan myös innolla joululehtiä!
  Mukavaa elokuuta sinne!

  VastaaPoista
 2. Onpas hyvin, että lähes kaikki lahjat jo hankittuna! Minäkin täydentelen lahjavarastoa, mutta lapsilla alkaa olemaan jo joku tärkeä toive joka selviää vasta joulun ollessa lähempänä. Itse olen jo osalle kummilapsista ostanut paketit.

  VastaaPoista