tiistai 2. tammikuuta 2018

Joulu tuli ja meni

Joulunalusaika oli taas melkoista härdelliä, vaikka  leppoisaksi olin sen ajatellut ;-) mutta sitä kun on liikaa aikaa, niin tulee mieleen kaikkia kivoja uusia juttuja mitä voisi tehdä :-D. Joulunpyhät meni sukuloidessa, arki alkoi heti 27.12. mutta jotenkin tuntui, että en riittävästi kerennyt levätä ja käynnistysvaikeudet ovat olleet huomattavia! Olen auttamattoman myöhässä vuosisuunnittelun, uuden vuoden lupausten ja muiden sellaisten kanssa. Kuusi törröttää vielä olohuoneessa -ja saa siinä vielä hetken ollakin. Kynttilöitä ja lumista maisemaa riittä. ;-)

Blogipostaukset joulunalla eivät ihan onnistuneet niinkuin toivoin tai etukäteen ajattelin, en sittenkään ehtinyt/muistanut kirjoittaa tai kuvata kaikkea... Mutta nyt on taas hyvä hetki miettiä näitä ajastettuja postauksia -jutuista jotka eivät muutu vuosittain. Hyvän joulun toivotuksen voi tehdä jo hyvissä ajoin... Oppia ikä kaikki.

Hyvä tarkoitukseni on pitää blogi elävänä ympäri vuoden, en lupaa useaa viikkopostausta, enkä välttämättä edes viikottaista, mutta ainakin silloin tällöin jotain kivaa on luvassa.

Toivon Sinulle oikein hyvää alkanutta vuotta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti