tiistai 18. elokuuta 2020

Jouluista menoa viime vuodelta (2019)

Jostain syystä tämä juttu oli jäänyt julkaisematta viime syksynä... lokakuun loppupuolella sen olen kirjoittanut. Mutta julkaistaanko nyt... ja voisi miettiä uutta retkeä Fazerille :-) tänä syksynä tuskin tulee kolmen viikon työputkia koronan takia, mutta jos nyt edes jotain työjuttuja tulisi tällekin syksylle.


Uskomattoman nopeaa on taas syksy mennyt. Mutta kaikessa hiljaisuudessa -tai jouluradion soidessa, on tullut touhuttua kaikenlaista.

Kotona on jo joitakin valoja laitettu esille, kynttilät ovat palaneet harva se ilta. Lokakuun alkupuolella kävin Tallinnassa ja sieltä sain ostettua suurimman osan joululahjoista! Ihan toiveiden mukaisia. Onkohan ensimmäinen kerta ikinä, kun isäni lahja on valmiina ensimmäisenä?! Yleensä se on se vaikein ja viimeinen...

Syyslomalla retkeilimme Helsinkiin ja kävimme Fazerin tehtaanmyymälässä. Kivasti oli sielläkin jo jouluisia juttuja ja ostimmekin monenlaisia herkkuja -säilyvätköhän ne jouluun asti? Toisaalta osa olikin sellaisia juttuja, että päätimme testata niitä, jotta jouluksi voi sitten ostaa lisää -tai olla ostamatta.

Joulu etenee perinteisellä kaavalla -paitsi että ennen joulua meillä on koko perheellä pari vapaapäivää enemmän kuin yleensä, kun siihen tulee kivasti se viikonloppu. 27.12. alkaa sitten arki -ainakin osittain. Nyt pitäisi ruveta suunnittelemaan leipomuksia ja loppu aikatauluja, viikon päästä minulla alkaa 3 viikon työputki -ilman vapaapäiviä. Toisaalta sen puristuksen jälkeen ei enää tarvitsekaan hirveästi tehdä töitä ja lomalle jään jo viikkoa ennen. Siinä on sitten kiva vielä tunnelmoida.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti