tiistai 25. elokuuta 2020

Joulumusiikkia tunnelmaa kohottamaan

 Eilen oli huono päivä. Ihan joka tasolla. Ja tänään väsyttää, kun yö meni murehtiessa omia, muiden  ja koko maailman murheita. Tiedättehän, joskus on vain sellaisia päiviä. Iltapäivällä olin jo ihan uppoutumassa omiin surkeuksiini, kunnes päätin ryhdistäytyä ja aloittaa mittavan silitysurakan, silitettävää olisi useammaksi tunniksi, mutta kaikkea ei pitänyt selättää just nyt. Ja kyytipojaksi joulumusiikkia! Yksi kesän -tai no, jo maaliskuusta saakka- projekteistani on ollut kuunnella meidän cd-levyt läpi. Ja niitä on! Kukaan tässä taloudessa ei varmasti muista niitä kaikkia!! Samalla sitten karsia turhat, huonot, älyttömät jne... 

Muutama vuosi sitten oikein etsimällä etsin joulu cd-levyjä, halusin, että meillä olisi muutama hyvä joululevy. Se ei ollutkaan kamalan helppo tehtävä... aina levyissä oli jotain, mikä ei sitten kiinnostanutkaan. Nykyään spotifyaikana on varmaan helpompi tehdä oma suosikkilista ja kuunnella sitä. Eilen vastaan tuli levy, jota en ensisilmäyksellä muistanut omistavanikaan. Andrea Bocellin My Christmas. Aaaaah! Ihanaa. Hetken kuunneltuani - ja pari vaatetta silitettyäni- muistin, kuinka toivoin tuota CD:tä mieheltäni joululahjaksi. Miksi olen sen unohtanut?! Nyt se pääsee kyllä kuunteluun useammin.  Tällä levyllä on musiikkia aina jingle bells'istä klassisempiin kappaleisiin, monenlaista siis.Usein viime vuosina olen kuunnellut jouluradiota netin kautta, nyt se on huoltotauolla elokuun loppuun saakka. Pian pääsee taas sitä kuuntelemaan.

Mikä joulumusiikki on sinulle tärkeää? Mitä levyä ilman et voi elää? Oletko koonnut oman spotify-listan joulumusiikista? Mitä kappaleita siellä on? Mikä olisi sinun ultimate-joululaulu-lista? 10 parasta / tärkeintä / kauneinta joululaulua?  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti