perjantai 17. syyskuuta 2021

Joulutunnelmointia vapaapäivänä


 Vihdoinkin vapaapäivä! Ja sopivasti eilen löytyi tuo remix pussi kaupasta. Jouluteen olen hankkinut jo aiemmin -jostain poistomyynnistä. Joululaulut vaan soimaan ja lukemiseksi 101 ideaa jouluun -lehti, joka napsahti luukusta reilu viikko sitten. Nyt voin hyvällä omalla tunnolla nauttia. Villasukat jalkaan vaan ja soffalle :-)  100 päivää jouluunkin lipsahti ohi, etten ehtinyt juhlistaa, mutta korvatkoon tämä sen. Hetkeksi toiseen (mielen)maisemaan ja rentoutuminen on taattua. 

Onko sinulla joulukarkkia, josta tykkäät erityisesti? Siis sellaista, mitä saa vain jouluna. Voisin tänä vuonna testailla uusiakin herkkuja :-) 

4 kommenttia:

 1. Julia-suklaat ovat yksi pitkäaikainen suosikkini.
  Ihanaa joulunodotusta!

  VastaaPoista
 2. Saahan niitä muulloinkin, mutta jouluksi tulee ostettu kolmen pakkaus Toffifeeta. Samoin Wiener nougat -rasia kuuluu jouluun. Viime vuosina on ollut hyvää Fazerin joulusuklaalevy, olikohan se piparkakun makuinen. 😋

  VastaaPoista
 3. Joulukaramellit ovat tosiaankin saapuneet kauppoihin. 😋 Vielä en ostanut mitään mutta vihreät kuulat ja Pandan konvehdit ovat meidän joulussa perinne.

  VastaaPoista
 4. Joulukarkit on niiiiin hyviä! JA tänä vuonna tein meille herkkupöydän -sitä olen suunnitellut jo useamman vuoden, ja nyt sain toteutettua ideani, mutta siitä lisää omassa postauksessa :-)

  VastaaPoista