maanantai 29. syyskuuta 2014

Ensimmäinen paketti salaiselta jouluystävältä

Tulin sunnuntaina työmatkalta ja löysin salaisen jouluystävän paketin keittiön pöydältä. Ja mikä ihana paketti se olikaan! Se sisälsi ihania joululeimasimia, joulupapereita, pari mustetyynyä, joulusukka, hopeisia koristeita, huulirasva -joka hävisi mystisesti heti kuvaamisen jälkeen ja tänään paljastui, että tytär oli sen itselleen napannut- ja kirjaimellisesti sokerina pohjalla kismet. Hauska juttu sinänsä, että sellainen saattaa olla matkalla toiseenkin suuntaan  :-)


7 kommenttia:

 1. Ihana paketti =) Herkku kismet ihanalla tekstillä

  VastaaPoista
 2. ihana paketti tosiaan! Kismet odottaa vielä sopivaa hetkeä, jolloin saan nauttia jouluisesta hetkestä rauhassa -ja ilman "verottajia" ;-)

  VastaaPoista
 3. Ihanalta kuulostaa :) Voi että nyt harmittaa, kun näin aloittavana bloggajana en ehtinyt mukaan tähän Salaiseen jouluystävään, kun ilmoittautumisaika oli jo mennyt ohi ennen kuin aloitin. No, ensi vuonna sitten... Joulublogini osoite on joululainen.blogger.fi, jos haluat tulla seurailemaan.

  VastaaPoista
 4. Kiva blogi sinulla, Joululainen ;-) olethan blogilistalla, sitä kautta seurailen uusimpia kuulumisia

  VastaaPoista
 5. Kiitos! :) Voitko tällaiselle noviisille tarkentaa, mitä blogilistaa tarkoitat ja miten siihen liitytään. Itse olen lisäillyt googlehaun avulla löytämieni joulublogien osoitteita oman sivuni blogilistalle, josta uudet postaukset näkyvät. Onko siis joku tapa itse lisätä bloginsa jollekin listalle? Olen kyllä huomannut, että toisten sivuilla on sellaisia joulublogeja, joita ei Googlen joulublogi-haun kautta ole löytynyt.

  VastaaPoista
 6. Anteeksi en ole ollut kuulolla....
  Laita googleen blogilista, siellä sitten valitse blogi ja lisää blogisi tiedot. Blogilista on ilmainen palvelu, jonka kautta löytää kivasti muita saman aihealueen blogeja ja toisaalta muut löytävät sinun blogisi. :-)

  VastaaPoista