lauantai 20. joulukuuta 2014

salaisen ystävän kolmas paketti

Joulukuu on jälleen kerran viuhahtanut sellaista vauhtia, etten tahdo perässä pysyä. Uskomatonta. Kello on nyt hiukan yli kuusi aamulla ja kirjoitin päivän tehtävälistan ja työjärjestyksen. Ennen kuin aloitan meuhkaamisen talossa kirjoitan hiukan tänne...

Salaisen jouluystävän paketti saapui ajallaan, en vain ehtinyt hakea sitä postista ihan heti -reilu viikko taisi mennä, ennen kuin sain sen. Mutta odotus palkittiin ruhtinaallisesti! Suurkiitos salainen jouluystäväni! Jälleen niin ihania tavaroita!
Postipaketin avattuani näytti tältä. Kauniisti paketoituja lahjoja (arvostan suuresti!) ihania servettejä, tarrasydämiä (joita pääsi jo opejen lahjoihin) ja tietysti kortti, jossa salainen jouluystäväni paljastui.


Lahjakääreistä paljastui ihania lahjoja vain minulle ;-) Deep steep käsivoide ja dr Hauschkan harmoniasetti, josta löytyy suihkuvoide, 2x kylpyöljy,  vartaloöljy, ja 2x vartalovoide. Niin tarpeeseen!! KIITOS!


 
Tänään on luvassa pyykinpesua, leipomista ja joulunlaiton viimeistelyä. Vietämme joulunpyhät veljelläni ja eilen hän soitti ja kysyi, että voisimmeko tulla jo 22.12. Että ehtisimme olla enemmän yhdessä. Ihanaa! Voi olla, että emme ehdi, tai ainakin kovin myöhäiseen menee. Olen vielä maanantain töissä ihan aamusta iltaan. Parhaamme teemme. Paljon riippuu myös siitä, mitä tänään keritään, joten, mars hommiin tästä! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti