maanantai 8. joulukuuta 2014

Toinen adventti

Toinen adventti sujui leppoisissa merkeissä pipareita koristellen ja joulukorttisavottaa lopetellen. Minipiparit pääsevät myyjäisiin ensi lauantaina.
Tytär innostui kirjoittamaan kortit, iso apu! Jollain tavalla minua harmitti, että tänä vuonna mennään ostokorteilla, mutta aina ei voi voittaa ;-) Opittu asia: tee kortit juhannuksena tai viimeistään heinäkuussa!

Tänään koristeltiin ja koottiin piparkakkutalo. Hmm... ei ehkä taidonnäyte, mutta onpahan ainakin alusta asti itse tehty!! Kokoaminen varsinkin oli aika mielenkiintoista puuhaa...


 
 
 
 
Toinen viime päivien opetuksista oli se, että, kun näet jotain kivaa joulujuttua, niin osta se heti!!!Menin tässä päivänä yhtenä Ikeaan hakemaan niitä kivoja joulujuttuja, mitä silloin kuukausi sitten näin. No, eihän siellä enää mitään ollut. Tai no joo, jotain, mutta ei niitä kivoja juttuja... olisiko tässä syy, miksi Ikean joulu ei ole iskenyt aiempina vuosina... en ole aiempina vuosina käynyt Ikeassa niin aikaisin joulua katsastamassa kuin tänä vuonna ja tässä vaiheessa kaikki kivat jutut on loppu... Samoin kävi Tokmannilla ja yhdessä pienemmässä kaupassa. Muista, muista, muista...  Ei varmasti kaadu joulunodotus näihin juttuihin, eikä jää paketit paketoimatta, mutta kuitenkin.

2 kommenttia:

  1. Ikeassa pitää tosiaan olla aina nopea.

    VastaaPoista
  2. tolle bilder und inspirationen, einen schönen samstag wünscht angie aus deutschland

    VastaaPoista