tiistai 1. syyskuuta 2020

Jouluherkkuja

 Olenkohan koskaan mainostanut Ikean joulutoffeeta? Se on aivan ihanaa!!! Yleensä hamstraan sitä muutaman paketin jo hyvissä ajoin ennen joulua, heti kun Ikeassa joulua laitetaan esille (ja se on yleensä ollut melko aikaisin!). Ja joulun alla sitten käyn täydentämässä varastoja, jos on tarvis. Yhden -tai kaksi- pakettia jemmaan hyvään talteen, mistä niitä sitten syön, kun siltä tuntuu. Päiväystä näissä riittää suunnilleen vuoden päähän, joten senkään puolesta ei ole hätä. 


Tässä yhtenä kurjana päivänä mietin, että eikö meillä ole mitään herkkua talossa?! Se sinällään olisi täysin mahdollista, kun olemme hiukan katsoneet syömisiämme tässä kesän aikana ja tarkoituksella vähentäneet kotiin ostettavien herkkujen määrää. Sitten muistin, että joulupaketointilaatikkoon pistin yhden joulutoffeepaketin jemmaan, joko pahan päivän varalle tai viimeistään joulupaketoinnin yhteydessä herkuteltavaksi. Ja ei kun hakemaan! Sen verran herkkuhimoissani olin, että en pahemmin pakettia kuvaillut tai säästellyt, mutta karkit aah! Äkkiä piti keittää hieman kahvia ja sitten muutama toffee kouraan ja kaffikupin kanssa sohvannurkkaan. Mikä nautinto! 


Ihan kaikkea en syönyt, vähän jätin sinne paketointilaatikkoon vielä jemmaan... tiedä vaikka tulisi vielä pahempi päivä, tai varmuudella se paketointihetki tulee kumminkin. Sitten on kiva syödä muutama jouluinen toffee. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti