perjantai 2. syyskuuta 2022

Viime joulun lahjoja

 Meillä tykätään antaa ja saadakin lahjoja. Vaikka aikuisia ollaankin. Meillä on silti jokaisella oma joulupukintoivelista. Jokainen saa kirjoittaa omia toiveitaan ja tarpeitaan listalleen ja muut sitten nappaavat sieltä sopivia juttuja toteutukseen -ja kaikkia toiveita ei toteuteta. Jouluna on sitten kivoja yllätyksiä -ja ennen kaikkea mieluisia ja tarpeellisia juttuja. Parina viime vuotena olen kuvannut kaikki lahjat, mitkä olen saanut. Ihan yksittäin ja tällä tavalla joukossa. Välillä tulee kyllä totaaliylläreitä, lähinnä vanhemmiltani, mutta mikäs sen mukavampaa. 

Kuvissa omia lahjojani, toivelistalla oli mm. tuo jouluruusu lehti (jouluisia tarinoita) Kalevala korun joulukoriste, joulukoristeita, Mariskooli ja yöpaita (josta näkyy vain hiha!). Käsidesit löytyi jokaisen lahjapaketista -ajankohtainen muistutus silloin ja onhan ne käytettyä tullut. Äidiltäni saan joka joulu taateleita. Enkä tykkää niistä. :-(  monta vuotta jaksoin sanoa asiasta, mutta nyt useampana vuotena en ole viitsinyt enää sanoa mitään. Viime joulun jälkeen tytär teki jonkin vegekakun ja siihen tarvittiin taateleita, ehkäpä tänäkin vuonna... 

Tykkäätkö sinä lahjoista? Annatko aikuisillekin lahjoja, vai vain lapsille? Haluatko toivelahjoja? Vai mielummin yllätyksiä? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti