sunnuntai 1. joulukuuta 2013

1. Adventti

Eilisiltana vietimme rauhallista iltaa glögiä nauttien, kynttilän valossa ja katsoimme dancing on ice finaalia. Koko perhe. Kynttilöitä taisi olohuoneessa olla lähes 20 palamassa. Mukavaa vaihteeksi tämmöinen rauhallinen ilta, ilman sen kummempaa tekemistä. Aloitin hieman dokumentoimaan rakkaimpia joulukoristeitani, eli kirjoittelin ylös tekstejä eri koristeisiin liittyen, kuvat täytyy vielä ottaa, vaikka joitakin kuvia jo löytyy, kuten ehdottomasta suosikistani tähdestä. Tämä on kaunis koriste, johon ei liity mitään sen kummempaa perinnettä. Olen aina ihaillut näitä ihmisten ikkunassa ja reilu 10 vuotta sitten ostin omani -joulun jälkeen alennusmyynnistä ;-) Mutta nyt se pääsee paraatipaikalle joka vuosi.

Ajatuksenani siis on kuvata kaikki -ainakin tärkeimmät- joulukoristeet, kirjoittaa niiden tarina ja tehdä näistä minialbumi.

Eilen laitoimme myös ulos jouluvalot, melko perinteisesti. Ja isoimmat siivouksetkin tuli tehtyä. Nyt voi laittaa joulukoristeita esille sitä mukaa kun ehtii. Ensimmäisen adventin kunniaksi kynttilä paloi aamupalapöydässä.

Tämä päivä sitten hurahtikin jäähallilla perinteisen joulunäytöksen merkeissä. Upea kokonaisuus, hienoja esityksiä, silmien säihkettä ja iloisia ihmisiä. Erityisesti sydämeni sykkii muodostelmaluistelulle, se on vaan niin kaunista katseltavaa! Ehkäpä tässä kohtaa silmälasini ovat hiukan värittyneet, luisteleehan oma tyttärenikin muodostelmaa, mutta sallittakoon, jokaisella on syynsä tykätä tietyistä jutuista! Väliajalla lämmin glögi ja piparit maistuivat. Nyt iltasella on sitten pelattu lautapelejä. Mukava päivä siis.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti