tiistai 10. joulukuuta 2013

Kiirettä, touhua ja pienistä hetkistä nauttimista

Kortit on valmiina -tehty ja kirjoitettu. Tänään postiin. Enpäs muistakaan, koska viimeksi olisin ollut "näin ajoissa" valmiina korttirumban kanssa. Yleensä menee viimeiseen iltaan tai yöhön ja loppuja kiikutetaan juuri ennen postin sulkemisaikaa määräpäivänä postiin... On niin levollinen olo korttien kanssa, että tulee ihan mieleen, että mitähän olen unohtanut!
Tällä viikolla on leivottu ja valmisteltu tyttären luokan joulumyyjäisiin oikein urakalla. Toivottavasti kauppa Tampere-talolla käy hyvin lauantaina! Koko luokka on ollut kivasti mukana, koulussakin ovat jotakin tehneet ja vanhemmat sitten tietysti enemmän. Ihana huomata tämmöinen yhteisöllisyys nykymaailmassa. Itse teimme "piparisydämiä tikkarisydämellä" mitenhän sitä paremmin kuvaisi... sydämiin tehtiin pienemmällä muotilla reikä keskelle, ja siihen sitten murskattua muumitikkaria keko. Tikkarimurska sulaa uunissa kun pipari paistetaan ja kiinnittyy läpikuultavaksi ikkunaksi. Täytyykin muistaa ottaa kuva pipareista, vielä kun ovat meillä!
Huomenna on vielä hinnoittelutalkoot ja sitten kaiken pitäisikin olla valmista.
Eilen kävin nuorimmaisen kanssa kirjasto-autolla.  Meiltä on lähimmälle pysäkille reilun kilometrin matka, ja kävelin matkan vetäen neitiä pulkassa. Ihanan jouluinen tunnelma -muutama lumihiutalekin leijaili kävelymatkalla. Löysimme kumpikin kivaa luettavaa -ainakin joulun menomatkalle, paluumatkalla toivon lukevani joululahjakirjaa ;-) Paluumatkalla neiti tuumi, että onpas ihana olla äidin kanssa kahdestaan. Ihan mieli tuli äidillekin. Ei se aina niin kummoista tarvi olla.
Sitten eilen keksin, että silittelin jouluverhot marraskuun alussa, mutta sitten tuumin, että on liian aikaista laittaa ne vielä ikkunaan. Ja pistin ne takaisin kaappiin. Ja siellä ne ovat vieläkin. Huokaus. En saa niitä yksin vaihdettua, mies on työmatkalla ja tulee vasta viikonloppuna.No, silloin sitten. Parempi kai myöhään kun ei ollenkaan!
Viime viikonloppuna ihailimme Suomen ja maailman parasta muodostelmaluistelua Hakametsässä SM-valintakisojen merkeissä. On se vaan kaunista.
Ensi viikolla pitäisi sitten panostaa joululahjoihin. Tärkeimmät on jo hankittu, mutta vielä monta lahjaa on "hakematta". Hintoja on tarkkailtu, ominaisuuksia tutkittu, vaihtoehtoja punnittu. Sitten tulee nämä pakolliset sukset ja luistimet, eilen soviteltiin monoja ja todettiin, että eipäs sopivan kokoisia tahdo löytyä kenellekään. Ja eikun kauppaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti