sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Ikean joulu yllätti

En oikeastaan koskaan ole ihastunut Ikean jouluun. Joskus jotain pientä on tullut ostettua, pakettikortteja (nekin meni kyllä skräppäykseen) ja jotain muuta ihan pientä koristetta. Enkä ollut tänä vuonna ajatellut edes meneväni katsastamaan Ikean joulutarjontaa. Ystäväni pyysi minut verhojenostoreissulle makutuomariksi ja lähdinhän minä. Vielä matkalla mussutin, että Ikeassa ei kyllä ikinä ole mitään minua miellyttävää joulujuttua... Mutta kuinkas kävikään! Heti ovensuusta ostimme kumpikin suklaakola karkkeja...NAM!!! Näitä muuten haetaan vielä lisääkin... Pipari- ja glögitarjoilukin oli, hyvin maistui. Omenaglögi oli hmm, erilaista, mutta tykkäsin.



Sitten päästiin osastolle ja vain vaivoin sain itseni hillittyä... joulupapereita, naruja, naruteline, "pikkukuusia" purnukoita, vuokia ja vaikka mitä muuta... Kankaissakin oli useita ihanuuksia jouluiseen pöytään... Jotain tarttui mukaani jo nyt, mutta suurimman osan aion säästää jouluostospäivääni varten. Ja niinhän siinä kävi, että ystäväni ei löytänyt mieluisia verhoja (täytyy kyllä sanoa, että verhovalikoima ei tällä kertaa päätä huimannut...) Mutta hauska reissu meillä oli!

Reissulla päätin myös sen, että tänä vuonna haluan pitää yhden jouluostospäivän ihan yksin. Kierrän kaikki kivat paikat aamusta iltaan ja nautiskelen tunnelmasta... Haluan käydä ainakin Ideaparkissa, Tallipihalla ja Koiramäen joulupuistossa (sinne eivät meidän lapset enää halua... kuulemma. Minä haluan, joten menen sitten yksin!!) Ja sitten Ikeassa :-D Koska tämmöinen päivä on, jää vielä nähtäväksi... ja ehkä täytyy vähän miettiä tuota budjettipuolta, ettei mopo karkaa ihan kokonaan käsistä!
        

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti