perjantai 10. lokakuuta 2014

Tallinnanterveisiä

Työmatka Tallinnaan on nyt takanapäin -ja täytyy kyllä sanoa, että varsin onnistunut reissu olikin. Työn puolesta, mutta erityisesti jouluvinkkelistä! Kuvia tähän postaukseen ei tule, jos joku lahjansaajista vaikka lukeekin tätä blogia joskus... ;-) Tunnelmakuvia Tallinnasta olisi tietysti voinut napsia, mutta eipä siinä tohinassa kerennyt miettiä kuvaamista... aikataulullisesti melkoisen tiukka reissu.


Ensiksi paras joululöytö: Kadaka teen SELVER-kaupasta, yläkerrasta löytyi joulujuttuja poistohintaan. Koristeita, astioita, rasioita, pakkausjuttuja ja vaikka mitä. Isolla oli kyltti, että -50%. Juu selväpä se, tuotteissa oli hinnat, ja punaiset hintalaput, jotka valitsemissani tuotteissa oli -50% alkuperäisistä. Vasta laivassa kun esittelin työkaverilleni löytöjäni, huomasin kuitista, että niistä punaisten hintalappujen hinnoista oli vielä tullut -50%!!! Eli tuotteet olivat ihan pilkkahintaisia... Jos olisin huomannut tuon heti, niin olisin varmasti hakenut vielä muutaman jutun lisää... ;-)

Nuo jutut olivat lähinnä itselle, pakkaustarvikkeita ja metallirasioita menee varmasti lahjaksikin.

Yhdestä pienestä askartelukaupasta löysin kivoja albumeita, joita ostin vinon pinon. Niistä tulee vuosikirjat kummeille. Nyt vain täytyy ruveta teettämään valokuvia, ettei mene niin viime tippaan kuin viimeksi... ihan joka vuosi en ole vuosikirjoja tehnyt, mutta viimeksi väänsin niitä vielä aaton aattona yömyöhällä, taisi mennä aaton puolellekin... Jos tänä vuonna olisi vähän aikaisemmassa, kun on nyt nuo kansiotkin valmiina...

Laivalta ostin lahjaksi sukumme nuoremmalle naisväelle varmasti mieluisia voidelahjoja, ei passaa liikaa paljastaa, jos vaikka lukevat tätä blogia joskus :-) Joulunodotukseen tuli suklaatakin vähän ostettua. Ja isä sai Vana Tallin pullonsa -jo perinteinen joululahja...eikä yllätys varmasti kenellekään... se riittääkin isällä sitten ensi jouluun :-D

Reissu sekoitti kyllä sisäisen kelloni ihan täysin, olen koko päivän ollut sitä mieltä että on lauantai. Onneksi ei tänään tarvinnut töihin lähteä, saan jotenkin palauduttua reissusta ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti