sunnuntai 5. lokakuuta 2014

joululehtikatsaus 1/14

Minulle ei tule tilattuna mitään aikakausilehteä, eikä meille tule edes sanomalehteä, netistä luemme uutiset sun muut. Mutta joululehdet tekevät poikkeuksen. Ne on saatava "kaikki" !! Joulun jälkeen -joskus jopa ennenkin- saatan osasta luopua, parhaat jäävät kuitenkin ympärivuotiseen selailuun.

Vielä ei kaupoissa ole varsinaisia joululehtiä. Mutta askartelulehdissä on jo jouluisia teemanumeroita. Yhtä mielenkiintoista en raaskinut ostaa, ainakaan vielä! Se maksoi n. 20€ Mutta alla löytyvät ne 2, jotka meille asti ovat päässeet. Muutamin kommentein varustettuna. Nämä molemmat ovat kyllä osastoa "varmaan luovun".

Tämä lehti löytyi ensimmäisenä. Siinä saattaa olla jotakin toteuttamisen arvoisia, mutta ei minulle mitään tajunnanräjäyttävää "pakko-tehdä-heti" juttua. Lehti toimi kuitenkin varsin hyvänä ensiapuna joulu-kuumeeseen.


Tämän lehden ostin täysin kylkiäisten takia. Ihana kohokuviointikansio ja kaksi ihanaa leimasinta. Niitä jo eilen testailin. Taitavat päästä tämän vuoden joulukortteihin... Sisältö ei sitten kovin kummoinen ollut, tästä lehdestä luovun varmuudella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti