tiistai 13. lokakuuta 2020

Jouluun liittyviä unelmia

 Minkälaisia unelmia sinulla on jouluun liittyen? Itse olen haaveillut siitä, että voisin viettää joulun mökillä. Tällä hetkellä se ei oikein onnistu, meillä kun nippa nappa on sähköt, (valot himmenee, kun lähinavetassa on lypsyaika ;-)), vain 2 keittolevyä ja pieni uuni, tilat melkoisen pienet, ulkohuussi ja juomavesikin tuodaan tullessamme. Mökki ei todellakaan ole talviasuttava. Eli vaatisi aika ison rempan, että joulun siellä oikeasti pystyisi viettämään. Mutta ehkä jonain päivänä. 

Toinen iso unelmani on parin viikon reissu Keski-Eurooppaan, jolloin pääsisin kiertelemään eri kaupunkien joulumarkkinoita. Lista on pitkä, pienemmissäkin kaupungeissa on ihania joulutoreja, eli reissu ei olisi pelkkä pääkaupunkitournee. No, tällä hetkellä matkailu ei oikein ole mahdollista monestakaan syystä, mutta lähtökohtaisesti korona on sotkenut kyllä paljon!

Kolmas unelmani on päästä joulun alla käymään joulupukin kylässä Rovaniemellä. Tänä vuonna se onnistuisi ajan puolesta, mutta taitaa sekin olla kiinni em syystä. 


Mutta on kiva haaveilla ja unelmoida ja aivan varmasti joskus nämä unelmat toteutan. Tunnelmallinen joulu läheisten kesken on kuitenkin tiedossa tänäkin vuonna.Vähintään oman perheen kesken, mutta mikäli korona sallii, niin isommalla porukalla isovanhempien ja serkkujen kera. Nähtäväksi jää. 


1 kommentti:

  1. Minullakin on jo useana vuonna ollut haaveena päästä koluamaan joulumarkkinoita pitkin Keski-Eurooppaa :) Jostain syystä koskaan ei ole tullut lähdettyä ja tänä vuonnahan tästä haaveesta ei ainakaan mitään tule. Mutta joskus vielä! Viimeistään eläkkeellä käyn kaikki mahdolliset joulumarkkinat läpi ;)

    VastaaPoista