torstai 15. lokakuuta 2020

Vapaapäivän puuhia


 Vihdoinkin! Kaupoista löytyi pari uutta joululehteä! Olen jo kaivannut näitä. Ostin Drömhem ja Ihanaa joulua lehden eilisellä kauppareissulla. Huomenna on onnistuneesti vapaapäivä, joten ostin herkkuhetkeen Dumle-pussin ja kynttiläkin saadaan palamaan. Suunnitelmissa on siis tasan lehtien lukemista, joulusta haaveilua ja suunnittelua, peiton alle käpertymistä.  

*******************************************


 

Näillä eväillä aloitin vapaapäiväni. Drömjul oli tänä vuonna ehkä pienoinen pettymys. Jotenkin ei vain minun makuuni olevia juttuja ja kuvia. Enkä edes osaa sanoa mikä mätti. Ehkä annan lehden hautua muutaman viikon hyllyssä, ja annan sille sitten uuden mahdollisuuden. Ihana joulu sensijaan oli juuri niin ihana kuin odotinkin. Paljon kivaa lukemista -kaikkia juttuja en edes raaskinut vielä lukea, koska haluan säästää näitä tunnelmapaljoa vähän niinkuin pahanpäivän varalle. :-) Tuote-esittelyistä useampi tuote päätyi joululahjatoivelistalleni -tuotteita, joita en ollut aiemmin nähnyt tai kuullut. Tämä lehti täytyy kyllä painaa mieleen ja muistaa ostaa ensi vuonnakin! 

Hiukan kerkesin suunnitelemaan joulua -joulun herkkupöytää pikkujouluaikaan, mutta siitä jossain välissä oma postaus, ehkä sitten kun on jo jotain kuvattavaakin! 

Loppupäivä meni kyllä sitten ihan muissa touhuissa -suunnitelmista poiketen -mutta en nyt kamalasti vastaan pistänyt. Mukava päivä oli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti